Page 2 of 15 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 150

Thread: 8.02 "Another Cr*ppy Release Edition" ACRE

  1. #11
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    6,645

    Default

    You don't need Xgl anymore.

  2. #12
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Ann Arbor, MI
    Posts
    10

    Default

    Quote Originally Posted by Kano View Post
    You don't need Xgl anymore.
    True--but the corruption is there when using AIGLX as well...

    (Thinkpad T60p, FireGL v5250, Fedora 7, 64 bit)

  3. #13
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    São Paulo, Brazil
    Posts
    74

    Default

    Only improvement here is that I can restart X. 8.01 crashed my notebook when trying to restart X.

    Edit: by the way, is anyone here having problems when the screen fades (locking the station on Gnome in Ubuntu, or screensaver for example). While the screen is supposed to fade, some colors go wild, like if the colors "flickered", blinking brighter and darker...

    I have this problem since 8.01... My friends say my notebook is on drugs...
    Last edited by Nicolas; 02-13-2008 at 05:00 PM.

  4. #14
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    23

    Wink

    Quote Originally Posted by Nicolas View Post
    ...is anyone here having problems when the screen fades (locking the station on Gnome in Ubuntu, or screensaver for example). While the screen is supposed to fade, some colors go wild, like if the colors "flickered", blinking brighter and darker...
    yup, looks funkadelic
    running 9600 AGP 8.01, will try 8.02 when I get home

  5. #15
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Pto. La Cruz, Venezuela
    Posts
    44

    Default

    No important changes, VLC with opengl output still crashes, XVideo still blocky, another null development cycle... lets wait one more month for another disappointment... Way to go AMD!

  6. #16
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    15

    Default not that bad..

    This release fixed the xserver freeze on logout (very important) and I can scroll normal with compiz for the first time (the cpu peaks, but not till 100% with a very slow scroll as before). I'm using an ATI x1300 PCI-E.

    I didn't experienced problems playing movies (without compiz) since some time, it runs and looks fine with cpu mostly below 10% (only mkv files....), but maybe I'm just a lucky noob.

    On the opposite running a opengl app or watching a movie flickers like hell with compiz (and 2d speed can still be a lot better)

    (nb tried to correct my english a bit)
    Last edited by allartk; 02-13-2008 at 06:25 PM.

  7. #17
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    44

    Default

    Can anyone confirm if 8-02 works with xserver-1.4.1git and compiz like on Hardy or Arch?

    Regards

    André

  8. #18
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    5

    Default

    This is pretty retarded, the link from libfglrx_gamma.so.1.0 to libfglrx_gamma.so.1 still has to be made in this release, or the installer dies... at least on Debian unstable anyway.

    Seems that apart from doing completely nothing useful for the last 4 releases, AMD's screwed their packaging scripts now.

    And I had such high hopes =(

  9. #19
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    53

    Default

    anyone try these Drivers on any ATI AGP cards? I am wondering if it is worth trying because the only thing holding me back from going Linux full out is not being able to get 3d working for my Gaming

  10. #20

    Default

    I have a problem with this one. GLXGEARS IS CORRUPTED. fgl_glxgears work fine with no corruption. As this release doesn't offer me something new/interesting I'll go back to 8.01. Here's a photo with the corruption problem.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •