Page 5 of 15 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 41 to 50 of 150

Thread: 8.02 "Another Cr*ppy Release Edition" ACRE

  1. #41
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    South Africa
    Posts
    233

    Question

    Quote Originally Posted by Nicolas View Post
    Serioulsy? Do you work for ATI?
    No.

    And I am serious.

    But I AM a software developer, and actually have had to support another's abandoned code, which is almost definitely the case with fglrx. It is obvious by the large shuffling around that the new team has their act together.

  2. #42
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    São Paulo, Brazil
    Posts
    74

    Default

    Quote Originally Posted by grigi View Post
    No.

    And I am serious.

    But I AM a software developer, and actually have had to support another's abandoned code, which is almost definitely the case with fglrx. It is obvious by the large shuffling around that the new team has their act together.

    Yes, supporting abandoned code is definitelly not nice, but as a client I don't care. They had 2 and a half years to sort it out. In 2 years you can make a driver from scratch!

  3. #43
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    São Paulo, Brazil
    Posts
    74

    Default

    Quote Originally Posted by 1stFlight View Post
    I have to admit the same, under Ubuntu 7.10 with AIGLX enabled I've noticed that everything seems snappier. I haven't had the courage to test VLC or any other video players yet.
    Enabling AIGLX/Compiz gives me a white screen in a few seconds...

  4. #44
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by Nicolas View Post
    Enabling AIGLX/Compiz gives me a white screen in a few seconds...
    Had the same problem. "fglrxinfo" told me I was actually using mesa. I then tried a "manual" install and it worked fine.

  5. #45
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    10

    Default

    Quote Originally Posted by hobbes View Post
    My system is getting corrupted colors too when running glxgears.

    X1600 pro 512MB AGP + Ubuntu 7.10 amd64 1280x1024 CRT
    Strange... no problems here with a X1600 pro 256MB AGP + Archlinux i686...

    EDIT: oh, white screen-bug too, when using compiz-fusion

  6. #46
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Albuquerque NM USA
    Posts
    349

    Default

    What's the best way to uninstall (i.e., remove) the 8.02 driver? Will the installer do that, or is it a matter of hunting down and manually removing all the files?

  7. #47
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by rbmorse View Post
    What's the best way to uninstall (i.e., remove) the 8.02 driver? Will the installer do that, or is it a matter of hunting down and manually removing all the files?
    It's a matter of removing some packages and revert to previous version of others.

  8. #48
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Albuquerque NM USA
    Posts
    349

    Default

    I've already rmmod fglrx and installed radeonhd (works fine).

    Now just looking for the easiest way to expunge of all the fglrx files.

  9. #49
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Germany
    Posts
    2,132

    Default

    /usr/share/ati/fglrx-uninstall.sh

  10. #50
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Albuquerque NM USA
    Posts
    349

    Default

    Quote Originally Posted by d2kx View Post
    /usr/share/ati/fglrx-uninstall.sh
    thx. I knew there was a pony around somewhere.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •