Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: Trying to install ET but getting error

  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    53

    Default Trying to install ET but getting error

    getting write permission error " no write permission to usr/local/games" how can I fix this? DOH ok forget it I figured it out
    it was sudo sh et-linux-2.60.x86.run man I am such a noob but I am learning
    Last edited by Paroxysm; 02-19-2008 at 01:13 PM.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    3,046

    Default

    Quote Originally Posted by Paroxysm View Post
    getting write permission error " no write permission to usr/local/games" how can I fix this? DOH ok forget it I figured it out
    it was sudo sh et-linux-2.60.x86.run man I am such a noob but I am learning
    There ya go. Now, if you can just wean yourself off of the Warez, you'll have it made.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    53

    Default

    lol now I have no Punk buster GUID so I can't play on any servers

  4. #4
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    3,046

    Default

    I suggest a little googling and reading:

    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=496697
    http://www.punksbusted.com/forums/index.php?act=home

    The first is an Ubuntu-centric discussion on the subject of straightening out problems with PunkBuster and Linux use for legitimate owners of titles. The second is a link over to PunksBusted where there's an ongoing discussion on the subject.

  5. #5

    Default

    Glad you are doing things the right way.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    677

    Default

    Weird, I had no problems with PB :s

  7. #7
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    53

    Default

    lol it ended up being Moblock blocking pb also I didn't realize that there are two et folders I had it running great sound ( after messing around) and everything but then I rebooted now I have no sound at all I checked the volume control and it shows my sound card and everything is ticked not sure whats going on I would understand if it was just ET but now everything thats strange I did a little reading at the Ubuntu forums but nothing there seems to be working for me

  8. #8
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    677

    Default

    Okay... that was a little confusing.

    Can you describe the problems affecting you right now as clearly as possible?

  9. #9
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    53

    Default

    I have no sound what so ever

  10. #10

    Default

    Do you use alsa or OSS in your game?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •