Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 34

Thread: KDE 4.11 Released With Its Early KWin Wayland Code

  1. #21
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    99

    Default

    updated my opensuse repo from 4.10 to 4.11 and have to say it runs really smooth so far !

  2. #22
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,056

    Default

    Quote Originally Posted by Thaodan View Post
    Nothing against Juk but: maybe cause no one is interested in him? I think nearly everybody uses a player like Amarok or mpd.
    Juk is to slow if you have large music collections.
    Juk is being ported, just slowly.
    And yes, Juk's database is slow. Hopefully it'll be ported to Nepomuk or SQLite in the process.

  3. #23
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Germany
    Posts
    230

    Default

    Quote Originally Posted by Awesomeness View Post
    Juk is being ported, just slowly.
    And yes, Juk's database is slow. Hopefully it'll be ported to Nepomuk or SQLite in the process.
    I hope they use the same ressource as Amarok if they port to Nepomok.

  4. #24
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    83

    Default

    After upgrading to 4.11, plasma-desktop is still segfaulting several times an hour for me. It looks like I'm suffering from an 8 month old bug that hasn't even been fully diagnosed despite being reported by a number of people. Supposedly, the new shiny Qt functionality used by the notifications applet is broken somewhere and no-one has been able to figure out where in eight months.

  5. #25
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    139

    Default

    Is there anyone running KDE SC 4.11 with AMD boards, espcially running the open source drivers?
    Do you have kwin crash issues?

  6. #26
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    80

    Default

    Quote Originally Posted by
    makomk;351296
    After upgrading to 4.11, plasma-desktop is still segfaulting several times an hour for me. It looks like I'm suffering from an 8 month old bug that hasn't even been fully diagnosed despite being reported by a number of people. Supposedly, the new shiny Qt functionality used by the notifications applet is broken somewhere and no-one has been able to figure out where in eight months.
    Funky, glad I have never ran into this on my laptop or desktop.
    Last edited by bakgwailo; 08-16-2013 at 03:53 PM.

  7. #27
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Santiago, Chile
    Posts
    219

    Default

    Quote Originally Posted by rvdboom View Post
    Is there anyone running KDE SC 4.11 with AMD boards, espcially running the open source drivers?
    Do you have kwin crash issues?
    Me, Fedora with the latest stack, no crashes

  8. #28
    Join Date
    May 2009
    Posts
    56

    Default

    Quote Originally Posted by rvdboom View Post
    Is there anyone running KDE SC 4.11 with AMD boards, espcially running the open source drivers?
    Do you have kwin crash issues?
    I am running KDE 4.11 both with r600g (Radeon HD 4570) and radeonsi (Radeon HD 7870) and the desktop is pretty solid. No crashes due to the desktop itself with the open drivers.

    Regards,

    Josť

  9. #29
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    80

    Default

    Quote Originally Posted by rvdboom View Post
    Is there anyone running KDE SC 4.11 with AMD boards, espcially running the open source drivers?
    Do you have kwin crash issues?
    I have an ATI card in my laptop (Radeon HD 6730M/6770M/7690M), and using both the latest stable and beta Catalyst driver, I did all sorts of weird stuff with window decorations. No crashes, but it is pretty much all documented under: https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=323065. Feel free to add to the bug report if this is what you are talking about (haven't tried the FOS drivers yet as I need the 3.11 power management first since it is a laptop). Didn't happen to me in 4.10.

  10. #30
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Seattle, WA, USA
    Posts
    82

    Default

    Quote Originally Posted by makomk View Post
    After upgrading to 4.11, plasma-desktop is still segfaulting several times an hour for me. It looks like I'm suffering from an 8 month old bug that hasn't even been fully diagnosed despite being reported by a number of people. Supposedly, the new shiny Qt functionality used by the notifications applet is broken somewhere and no-one has been able to figure out where in eight months.
    Once or twice a day for me. Kubuntu 13.04, KDE 4.10 and 4.11, nVidia proprietary driver. Whenever the crash happens, it's in conjunction with a system notification. But not every notification has a crash. Frustrating. At least it doesn't kill X, which I suppose makes it tolerable.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •