Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25

Thread: Mesa 9.2 Release Candidate 1 Now Surfaces

  1. #21
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Pennsylvania, United States
    Posts
    1,741

    Default

    Quote Originally Posted by Alejandro Nova View Post
    Not enough (the bug I'm referring to was fixed on August 3th, and we are waiting for Mesa 9.2 rc1)
    Theeeeeeen wait and see if they bump the git snapshot before release, or just wait for the official release *shrugs* All you can do unless you want to compile it yourself.

  2. #22
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2,908

    Default

    Quote Originally Posted by mattst88 View Post
    We've joked that since we'd be jumping two GL versions, we'd jump two Mesa versions as well. Also, then we could say "This Mesa goes to 11"
    You know what would be even cooler?

    Release Mesa 9.2 as Mesa 11, because OpenGL 3.3. is essentially done.

    Then, when the last features needed for OpenGL 3.2 are finished, release Mesa 10! Because 3.2 < 3.3.

    Then go to Mesa 12 when OpenGL 4 is released.

    That would be kind of cool. ... I guess.

    Maybe not?

  3. #23
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Vilnius, Lithuania
    Posts
    2,394

    Default

    Quote Originally Posted by pingufunkybeat View Post
    You know what would be even cooler?

    Release Mesa 9.2 as Mesa 11, because OpenGL 3.3. is essentially done.

    Then, when the last features needed for OpenGL 3.2 are finished, release Mesa 10! Because 3.2 < 3.3.

    Then go to Mesa 12 when OpenGL 4 is released.

    That would be kind of cool. ... I guess.

    Maybe not?
    Nah, that's not how it works. You can't advertise OGL 3.3 compliance before 3.2 features are all complete. So by extension you can't advertise Mesa 11 before Mesa 10 features are done

  4. #24

    Default

    Quote Originally Posted by adam777 View Post
    First attempt worked like a charm - played a video for a few seconds in mpv using UVD (hwdec=vdpau, vo=vdpau) without any problem.
    Since then, everything went downhill - mpv can't play anymore, it will just lock (and take the whole system with it) once it's done with the initialization phase (filter selection etc.).[/CODE]
    Looks like this one: https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=67994.

  5. #25
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by RussianNeuroMancer View Post
    Thanks for the heads up.
    Since posting things went even worse - system will lock for no apparent reason, so I reverted to 9.1.6.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •