Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 35

Thread: Fedora 20 Alpha "Heisenbug" Is Now Out For Testing

  1. #1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    14,812

    Default Fedora 20 Alpha "Heisenbug" Is Now Out For Testing

    Phoronix: Fedora 20 Alpha "Heisenbug" Is Now Out For Testing

    After a one week delay, Fedora 20 is now up to being in an alpha quality state. Now it's your chance to give a first shot for this Red Hat sponsored Linux distribution codenamed Heisenbug...

    http://www.phoronix.com/vr.php?view=MTQ2Nzk

  2. #2
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    5

    Default

    I wonder if this Alpha has the easy GUI option to test wayland as has been promised before.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    276

    Default

    Quote Originally Posted by pakf View Post
    I wonder if this Alpha has the easy GUI option to test wayland as has been promised before.
    On login screen after pressing the username, select the gear beside the blue enter button and choose "Gnome in Wayland".

  4. #4
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    MA, USA
    Posts
    1,305

    Default

    {insert joke about breaking bad}

  5. #5
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    76

    Default

    Alright.

    I am the one who DOWNLOADS.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Brasil
    Posts
    97

    Default Bye Bye RebeccaBlackOS

    I don't have to download RebeccaBlackOS to use a LiveCD with Wayland anymore :-)

    --->> Downloading right now to play with this on VirtualBox

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by schmidtbag View Post
    {insert joke about breaking bad}
    They kinda missed an opportunity here.

  8. #8
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    76

    Default

    It seems they've made it impossible to try the Wayland preview under LiveCD.

  9. #9
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    69

    Default

    Quote Originally Posted by rudregues View Post
    I don't have to download RebeccaBlackOS to use a LiveCD with Wayland anymore :-)

    --->> Downloading right now to play with this on VirtualBox
    I think that VirtualBox and VMware will not work with guests systems using Wayland and the same goes for Mir and XMir.

  10. #10
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    81

    Default

    Quote Originally Posted by finalzone View Post
    On login screen after pressing the username, select the gear beside the blue enter button and choose "Gnome in Wayland".
    I don't see the option.
    Is there something else I have to install to get Wayland working on this alpha build?

    Thanks.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •