Results 1 to 10 of 10

Thread: Search Defaults to Web (Annoying)

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1,284

    Default Search Defaults to Web (Annoying)

    The default search option should be to search Phoronix internally. Really, who uses the Search link on Phoronix to do a general Google search?. It is even worse when you search Phoronix and got to do another search from the search results page. It always defaults to 'Web search' even when you selected 'Phoronix.com' at the first screen, and there is no option to change it.

    Thanks

  2. #2

    Default

    Which search are you talking about?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1,284

  4. #4

    Default

    There's a new custom site search built into the header of all pages now.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1,116

    Default

    I can't find any search at all on your front-page or any of the articles.

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by Vim_User View Post
    I can't find any search at all on your front-page or any of the articles.
    Very top of page to the right? Hit F5?

  7. #7
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1,116

    Default

    Nope. Screenshot here: http://slackeee.de/stuff/Phoronix.png

  8. #8

    Default

    Quote Originally Posted by Vim_User View Post
    Looks like your AdBlock or whatever is blocking it.

  9. #9
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1,284

    Default

    Thanks! It's much easier now. If I'd known you were going to fix it that fast, I would have asked sooner

  10. #10
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1,116

    Default

    Quote Originally Posted by Michael View Post
    Looks like your AdBlock or whatever is blocking it.
    No changes in my configuration, but now it works, so I doubt that the problem was on my side. Anyways, thanks for improving the site.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •