Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: eSpeak error

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Location
    Third Rock from the Sun
    Posts
    6,584

    Default eSpeak error

    I get this for the eSpeak test using the latest GIT

    Code:
    dean@linux:~/Desktop/phoronix-test-suite> ./phoronix-test-suite run espeak
    Would you like to save these benchmark results (Y/n)? Y
    Enter a name to save these results: espeak Phenom
    Enter a unique identifier for distinguishing this series of tests: ^C
    dean@linux:~/Desktop/phoronix-test-suite> ./phoronix-test-suite run espeak
    Would you like to save these benchmark results (Y/n)? Y
    Enter a name to save these results: EspeakPhenom
    Enter a unique identifier for distinguishing this series of tests: 1
    
    ====================================
    eSpeak Speech Synthesis (Run 1 of 2)
    ====================================
    
    /usr/bin/time: cannot run ./espeak-1.37-source/src/espeak: No such file or directory
    Command exited with non-zero status 127
    eSpeak Synthesis Time: 0.00 Seconds
    
    ====================================
    eSpeak Speech Synthesis (Run 2 of 2)
    ====================================
    
    /usr/bin/time: cannot run ./espeak-1.37-source/src/espeak: No such file or directory
    Command exited with non-zero status 127
    eSpeak Synthesis Time: 0.00 Seconds
    
    ====================================
    eSpeak Speech Synthesis:
    
    0.00 Seconds
    0.00 Seconds
    
    Average: 0.00 Seconds
    ====================================
    
    Results Saved To: /home/dean/pts-test-results/espeakphenom/composite.xml
    Do you want to view the results in your web browser (y/N)? n
    Would you like to upload these results to PTS Global (Y/n)? n

  2. #2

    Default

    Did you install espeak?

  3. #3
    Join Date
    May 2007
    Location
    Third Rock from the Sun
    Posts
    6,584

    Default

    Quote Originally Posted by Michael View Post
    Did you install espeak?
    yes using the install flag

  4. #4

    Default

    Did it properly install within your benchmarking folder?

  5. #5
    Join Date
    May 2007
    Location
    Third Rock from the Sun
    Posts
    6,584

    Default

    yes it is there

  6. #6

    Default

    To git I've just committed a force-install option.

    So you can try

    phoronix-test-suite force-install espeak

    to have it install again to see if reinstalling will fix it or anything interesting is outputted as to why it's not building. It's running fine here.

  7. #7
    Join Date
    May 2007
    Location
    Third Rock from the Sun
    Posts
    6,584

    Default

    I actually completely got rid of the complete testing suite and the issue persists

  8. #8

    Default

    Is anything outputted when installing the test?

  9. #9
    Join Date
    May 2007
    Location
    Third Rock from the Sun
    Posts
    6,584

    Default

    Quote Originally Posted by Michael View Post
    Is anything outputted when installing the test?
    Yes it compiles cleanly and is invokable when switched to the packages src directory. Anything more when will have to wait when I get back from work today.

  10. #10

    Default

    Does by chance the latest commit fix it?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •