Results 1 to 5 of 5

Thread: apache/SQL benchmark request... please?

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    UK
    Posts
    160

    Default apache/SQL benchmark request... please?

    Is there any chance a webserver load style benchmark could be added to the suite? Also how about a postgres benchmark or mysql? pgbench allready exists for postgres testing maybe that would be an easy addition?

    I think it would make it interesting to have something like these in the suite.

    Cheers,
    Brendan

  2. #2

    Default

    As of yesterday there is now SQLite support. I can see about Apache/PostgreSQL/MySQL, though it may be difficult to add them in there in its current design / more work required in its profile.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    UK
    Posts
    160

    Default

    Yeah I understand it might not be simple, just a request...

    The SQLite benchmark sounds good allready however it seems to have problems :

    ====================================
    SQLite (Run 1 of 3)
    ====================================


    real 0m0.001s
    user 0m0.000s
    sys 0m0.000s
    ./sqlite: line 4: -f: command not found

    ====================================
    SQLite (Run 2 of 3)
    ====================================


    real 0m0.000s
    user 0m0.000s
    sys 0m0.000s
    ./sqlite: line 4: -f: command not found

    ====================================
    SQLite (Run 3 of 3)
    ====================================


    real 0m0.000s
    user 0m0.000s
    sys 0m0.000s
    ./sqlite: line 4: -f: command not found
    PHP Warning: Division by zero in /usr/share/phoronix-test-suite/pts-core/functions/pts-functions-run.php on line 449

    ====================================
    SQLite:


    Average: .00 Seconds
    ====================================

  4. #4

    Default

    Do the other build-* and encode-* benchmarks work fine? The -f argument is from the time command, which is rather odd...

  5. #5
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    UK
    Posts
    160

    Default

    the encode mp3 one works

    ====================================
    LAME MP3 Encoding (Run 1 of 3)
    ====================================

    WAV To MP3 Encode Time: 13.67 Seconds

    ====================================
    LAME MP3 Encoding (Run 2 of 3)
    ====================================

    WAV To MP3 Encode Time: 13.68 Seconds

    ====================================
    LAME MP3 Encoding (Run 3 of 3)
    ====================================

    WAV To MP3 Encode Time: 13.70 Seconds

    ====================================
    LAME MP3 Encoding:

    13.67 Seconds
    13.68 Seconds
    13.70 Seconds

    Average: 13.68 Seconds
    ====================================
    PHP Warning: Division by zero in /usr/share/phoronix-test-suite/pts-core/functions/pts-functions-run.php on line 453

    ====================================
    Timed Apache Compilation:


    Average: .00 Seconds
    ====================================
    the build apache doesn't. and neither does the imagemagick
    [root@katz ~]# phoronix-test-suite run build-imagemagick

    Would you like to save these benchmark results (Y/n)? n

    ====================================
    ImageMagick Compilation (Run 1 of 1)
    ====================================

    ImageMagick Build Time: 1.14 Seconds

    ====================================
    ImageMagick Compilation:

    1.14 Seconds

    Average: 1.14 Seconds
    ====================================

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •